Alles wat je moet weten over Be Healthy

Ik vertel je graag meer over Be Healthy en de mogelijkheden voor jou om je doelen te bereiken! Plan een gratis adviesgesprek.

logo

Word FIT met Be Healthy!

Met elk afvalprogramma kan je prima afvallen, maar hoe blijf je de rest van de tijd op gewicht? Daar willen we je een goed plan voor meegeven met het programma genaamd Be Healthy.

 

Voor wie is Be Healthy?

Je wilt afvallen, maar geen ingewikkelde voedingsschema’s volgen. Je bent op zoek naar professionele begeleiding en kent het belang van nazorg. 

Waarom Be Healthy?

Als je wilt afvallen is het fijn om een goede start te hebben en daarna lekker door te kunnen gaan. Door werk en familie is het vaak lastig om een dieetplan in je eigen ritme in te bouwen. Met Be Healthy kan je het afvalprogramma makkelijk inpassen in jouw dagelijks leven. Door uit te gaan van een basis en hier op door te bouwen is het programma voor iedereen te volgen, maar hoef je niet voor de rest van het gezin anders te koken.

Uit onderzoek is gebleken dat bij mensen met overgewicht en een te grote buikomvang er vaak al sprake is van een verre voorloper van Diabetes.

Door de koolhydraten te verminderen, blijft je glucosespiegel makkelijker op peil en wordt de insulineafgifte beter gereguleerd. 

Doordat je glucosespiegel stabieler is, heb je minder last van honger en is een voedingsplan beter vol te houden. Deze houd je stabiel op verschillende manieren;

  • Regelmatig eten;
  • Laag in koolhydraten;
  • Voldoende eiwit.
logo

De opzet van Be Healthy.

De eerste week start je met SLIMdiet. Hiermee komt je lichaam in ketose en ga je vet verbranden. Dit geeft een goede start voor de rest van het voedingsplan. Na een week ga je over op gewone, reguliere voeding die goed in te passen is in het dagelijks leven. Mocht SLIMdiet goed bevallen kan je ervoor kiezen om nog een week door te gaan.

In week 2 t/m 8 volg je een koolhydraatarm dieet met ongeveer 75 gram koolhydraten en 1500 kcal per dag.

Het voedingsplan bestaat uit een standaard menu met daarbij een variatielijst. Op die manier kan je zelf kiezen wat je fijn en lekker vindt om te eten. Hierbij geven we wel verschillende voorbeelden van recepten, zodat je niet altijd zelf hoeft te bedenken wat je kan gaan eten.

 

In het weekend eet je over het algemeen anders dan door de week. Hier hebben we de voedingsplannen op aangepast. Er zijn verschillende menu’s waarbij rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld een wijntje of een brunch. Zo is het ook in het weekend goed vol te houden.

Hoe verder?

Hoe verder na 8 weken?

Met Be Healthy wordt verder gekeken dan alleen het afvallen in 8 weken. Wellicht heb je jouw streefgewicht nog niet bereikt of vind je het moeilijk om daarna weer op gewicht te blijven. Daarom gaan we met Be Healthy verder. Na de 8 weken is er een vervolgprogramma. Dat begint met tweewekelijkse bijeenkomsten en vervolgens maandelijkse bijeenkomsten. Zo houd je een stok achter de deur en blijft er genoeg ruimte voor vragen die ondertussen opkomen. Op deze manier is het goed te doen om een mooi voedingspatroon aan te leren wat je de rest van je leven vol kan houden, maar waarbij je wel de goede begeleiding krijgt. 

 

De begeleiding wordt verzorgd door Sanne en Els. Sanne is diëtiste en heeft veel ervaring in het werkveld, Els is voedingscoach en is gespecialiseerd in het gebied van mentale processen en het menselijk lichaam.

logo

Ervaringen van anderen

Succesverhalen

Ben je klaar voor verandering?

In een persoonlijk adviesgesprek bespreken wij jouw doelen en wensen. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Dus wacht niet langer! 

Aanmelden voor Gratis adviesgesprek

Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend. 

Even tussendoor!

Voordat je gaat...vergeet niet je gratis adviesgesprek!